Concert only
If you only come for the concert.

You can still purchase food at the event for 125 kr., though if you buy a ticket in advance now, you will save 25 kr. off the main dish and you will get a free medium soda

Price at the door: 50 kr

40.00DKK
NBD Member only
CONCERT & FOOD TICKET

- Free entrance for live concert
- 1 Main Dish (burger at your choice with potato wedges) + 1 medium soda

Price at the door: 125 kr for main dish, 25 kr for a medium soda

Please specify in the comment section when paying, if you prefer a Flæskesteg (Pork roast) Chicken, or Vegan burger.

100.00DKK
All Inclusive
Concert & Food ticket

Entrance for live concert
1 Main Dish (burger at your choice with potato wedges) + 1 medium soda

Price at the door: 125 kr for 1 main dish, 25 kr for soda, 50 kr for concert

140.00DKK

Prices if you buy online before the event:

Ticket for concert only - 40 kr or free for NBD members
Ticket for concert and 1 main dish + soda - 100kr for NBD members or 150 kr for non-NBD members
If you want to become an NBD member for only 30kr/month, you can quickly do it here.

Prices in the café, without booking in advance (incl. NBD members)

Concert ticket at the door - 50 kr

Sambusas with beef or veggie filling / Sambusas med oksekød eller grøntsager fyld - 25 kr / stk
Danish Pork roast burger with potato wedges and brown sauce  / Flæskestegburger med kartoffelbåde og brun sovs - 125 kr
Chicken burger with potato wedges / Kyllingburger med kartoffelbåde - 125 kr
Vegan burger with potato wedges / Vegansk burger med kartoffelbåde - 125 kr
Dessert (Danish rum balls / romkugler, Danish pastries) - from 10 kr

Drinks:
Soda (Cola, Fanta, Faxi Condi) - 25 kr medium, 30 kr big size
A glass of red or white wine - 55 kr
'Just Enjoy Denmark' Special Cocktail (Elderflower & Gin) - 65 kr

There is no specific programme, you can come and go or eat as you please. The only thing to take into account is that at 20:00 there will be a live concert, during which you can still eat and talk with your friends.

18:30 - Doors open
20:00 - Live concert Cindy Chiche & following interview
22:00 - Doors close

About Cindy

Lyt til hendes Spotify her.

Potentialet hos dansk-franske Cindy Chiche er ikke til at tage fejl af. Med fængende melodilinjer, forførende basmotiver og inciterende omkvæd synger den unge artist, som er bosat i Kolding om alt, hvad der rør sig i en ung kvinde i 2021.

”Mine sange er mine dagbøgersiger dansk-franske Cindy Chiche, som synger om sine dybeste hemmeligheder på hendes debut EP ”Diary”, som udkom den 11.juni. EP’en fik med det samme omtale og blev valgt som en af ugens vigtigste album udgivelser af Bands of Tomorrow og de valgte I cant sleep, som en ugens uimodståelige numre.

Cindys 2. single Like the Boys, som handler om at kvinderne overtager styringen er også blevet spillet på diverse radioer, hvor en af dem som har fået øjnene op for hende er DRP3, Vidundergrunden. Efter hendes 2 udsolgte release koncerter, er Cindy klar til at indtage de danske scener og få folk til at danse og synge med på hendes relaterbar musik.

Welcome to 'Just Enjoy Denmark Café', a place where we can all come together to experience culture, to network, get to know one another and have fun together. JED Cafe is the place anyone can call home no matter their nationality, culture, religion, gender or age. We strive to create a community and an environment where internationals in Denmark and Danes alike can meet, enjoy a cup of coffee and a good meal, network, talk about different topics and make new friends.

We work in collaboration with Tobbers, and to begin with, JED Cafe will open two evenings per month, to test the concept. If we see you enjoy it and it goes well, we intend to open once per week.

The cafe will pop up for the first time at Tobbers Madbar on 22nd June, from 18:30 till 22:00 and we can’t wait to see all of you there. There will be live music (see more in the programme) and you can enjoy some delicious food to go with it. The menu will consist of Danish food mixed with other cultures (see more in the menu).

If you buy your ticket online before the event, you will save at least 25 kr.

• Start Date
    juni 22, 2021 18:30