2020 har måske ikke været det helt perfekte år, MEN! Men det betyder ikke, at vi ikke kan slutte det på en hyggelig måde. Med respekt til myndighedernes anvisninger ift Covid19, holder vi en intim julefrokost, hvor der vil være lækker mad, hyggelig live musik, pakkelege, juletræ og alt der er julet. Du er velkommen.

Gratis NBD Medlem Billet
Hvis du er NBD Medlem, kommer du gratis ind til vores Julehygge.
0.00DKK

Forret, hovedret og dessert
Velkomstdrink

Julehygge Billet
75.00DKK

Velkomstdrink
Forret
Hovedret
Dessert

Enter your Google Map API from the Theme Settings panel.

JA! Helt klart. Der vil altid være mindst én veganske ret og dessert.

Vi vil gerne vise respekt til alle kulturerne og derfor bestræber vi altid os på at lave en menu som kan spises af alle. Derfor har vi besluttet os for ikke at lave mad med grisekød, men kun kylling eller kalvekød.

Ja tak! Jo flere gaver, jo svojere bliver det. Foreningen køber altid 10 gaver 'just in case', men vi beder alle vores gæster at komme med nogle små gaver (5-20kr).

Hver gæst får en velkomstdrink der er inkl i prisen, ellers vil der være mulighed for at købe andre drikkevarer til SU-venlige priser.

Ring til 50 11 17 58 eller mail nydbaredanmark@live.dk.

Du kan også altid finde os på Facebook og Instagram.